torsdag 24 juni 2010

Ut med det gamla - in med det nya!

Ja nu är det slut på bortförklaringarna! Nu har jag köpt nya skor, även Jimmy! =) Vi var i Tranemo på Team sportia och gjorde oss ett kap! Hade varsin 25% lapp, tack snälla mormor ;) Så det blev ju lite billigare =) Idag kom även min vinst från Simply color. Jätte fin klänning, har inte provat den än men det kommer snart för nu är det ju super fina dagar!

Så nu väntar vi bara in ett pippi paraply med sen har vi fått hem allt :) Idag har varit en hektisk dag och tagit ett steg närmare mc kortet! :D *wiiiiii*
Ska nog ge bort min kors&tvärs tidning till mormor och börja läsa teori istället ;) hehe
Får la se, gillar bäst att göra proven på datorn så Jimmy får fixa fixa! :D Men papprena är iväg skickade och det är betalt... hoppas hoppas jag får det nästa vecka... jag vill!!!
Hoppas på att Matilda hör av sig nästa vecka och säger att vi får hämta våra kort!! :D Spännande! Så nu hoppas jag allt klaffar och blir som jag har tänkt de! Blir lite små dyrt att ta mc kort men de e jag värd :) hehe Undra om man ska börja med duschen och sen slappa framför tv:n... så blir det. Ska bli skönt å tvätta av sig lite. Verkar som om vi blir själva på midsommar, men det gör la inget jag och Jimmy träffas nästan aldrig nu för tiden så får la njuta av varandras sällskap ;)
Lite bilder....
Som ni ser är de väl slitna! ;) Jimmy tyckte jag skulle sälja de på tradera ;) men de åkte i soporna ;D

Vårt nya kap! :) Mina får sig en tur redan imorgon för de e kombinations skor - promenad och jogging :)

1 kommentar:

  1. bra med nya skor :) vi ska till anders lillasyster på midsommar.. sj då? kram

    SvaraRadera