måndag 27 juli 2009

Tacksamhet

ja idag ska vi passa på att tacka alla som har hjälpt oss med allt!
Hjälpen vi får är oersättlig och det har gjort att vi fått iordning i nästan alla rum,köpt nästan allt vi behöver till bebisen och defenitivt höjt värdet på huset med ny el.
Tusen tack allihopa!

Idag öser regnet ner igen :/ Kan ju inte ens gå ut med hunden på långpromenaden,men får nog göra det ändå.. Taskigt att hon inte ska få sin promenad på grund av vädret..Å jag som skulle gå å plocka svamp med mormor om det var uppehåll.. Glöm det.. det öser verkligen ner.. Så då är frågan vad man ska hitta på idag... Kanske lika bra att få målningen gjord? Å hoppas på att vädret blir bättre till eftermiddagen så man kan gå ut på promenad då?
Så får det nog bli ^^ hade tänkt grilla idag.. har nämligen potatissallad över sin i lördags sen Chrille var här med sina barn... så jäkla trist med vädret så kanske inte blir nåt med det heller..
Men men...dags å sätta fart! :) Ha en så bra dag det går i ös regnet :P kram,knuff å vov.

1 kommentar:

  1. Hej. Ja vi älskar det spjälskyddet, ska bli mysigt att bädda sängen sen =) Idag har vi städ och röjdag, det e skönt att få sånt gjort. Och det spöregnar ute ändå, så då kan man lika gärna vara inne å pyssla. Kram

    SvaraRadera