fredag 3 juli 2009

Jungfrubaby 23/8-22/9

23:e augusti - 22:a september
Planet - Merkurius
Element - jord

På gott och ont, jungfrubebisen är superpetig! Men det är klart, hur förväntar du dig annars att han ska växa upp och bli en fulländad perfektionist?Det är lika bra att du vänjer dig eftersom bebisar födda i detta tecken kan vara ganska speciella och behöver fasta rutiner som han kan lita på. Inget fel på att ha rutiner, men försök inte att bryta dem; den här bebisen gillar inte förändring.

Jungfrun kan också vara ganska kräsen med maten, så krångla inte till det med maten. Förutom dessa små egenheter så kräver de små knyttena inte mycket: ett rent sovrum och enkla kläder räcker för att hålla ögonen torra på den lilla krabaten.Dessutom kan jungfrubebisen roa sig själv under långa perioder med enkla lekar, utan att ständigt kräva andras uppmärksamhet. Han vill också börja prata tidigare än de flesta; det är mycket som rör sig i hans lilla huvud och det vill gärna komma ut!Från tidig ålder så är han också mammas lilla hjälpreda och detta är ett grundläggande karaktärsdrag hos jungfrun, att hjälpa andra.Inte heller kommer den lilla totten att yvas över sina bedrifter, då han av naturen är blygsam och en smula blyg.

För att summera jungfrubebisen så är han nöjd på egen hand, men han tycker också om att hjälpa andra, älskar när det är rent och prydligt och kan utan problem roa sig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar