fredag 15 juni 2012

Ljuvlig dag!

Idag har det varit en dag som har varit kanon bra med glada och härliga barn. Vi började med att åka till mormor och mostrar å baka bullar sen var vi där till kl 14 ca.. Åkte hem till fyndlagret å gick in dä.. köpte födelsedags presenter samt snus till Jimmy.
Sen åkte vi hem, mormor ringde innan å sa hon skulle gå ut å greja i trädgården.. När jag kom hem var även Micael och Elisabeth här.
Så bad Micael kika på gräsklipparen... men de gick inte å laga sa han.. men sen ringde Daniel så han, Lukas, Nova och Nellie kikade förbi :)
Då tittade de på gräsklipparen igen å fick igång den :) Så då klippte Elisabeth klart gräset med lite hjälp av Micael och Eva hämtade gräset.
Tusen tack Elisabeth och Micael samt Mormor för fix i trädgården, Lukas, Nova och Nellie för en toppen eftermiddag! Barnen lekte verkligen kanon bra tillsammans! :) Härligt!
Nu har lilla Freja lite ont i magen :( Hoppas de går över snart.. ska ta tag i lite tvätt nu å ta in vagnen å de från utsidan... sen blir fotboll hela kvällen... :)
Heja Sverige! :D Måste dock hitta minneskortet till kameran... jävla apa att de är borta :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar