onsdag 13 april 2011

Bestulna...

Ja man tror att man bor i ett litet samhälle där man ska känna trygghet och barnen ska få en bra uppväxt, först och främst tror folk att det är motorväg på våran väg utanför, de gör däcktjut när de varvar ur ettan och sen kör de säkerligen 50-60 km i ett bostadsområde där det finns barn i olika åldrar, husdjur m.m. Vad finns tankeverksamheten hos en sådan människa?!
Sedan så förra året så köpte pappa nya solcells lampor ner till å kanten, då fick vi hans gamla för han skulle ändå slänga dom, så vi satte de i trädgården, och i förrgår när vi gick och grejade så när vi gick in så slog mig tanken, att va fan, vi hade ju lampor i trädgården...?!
Ne då är alla stulna förutom den som är silvertejpad, den dög väl inte till tjuven, alltså någon har varit inne i min trädgård, på baksidan av huset och gått och snott ett par solcells lampor som kostar ca 150? kr.
Det var den småstads idyllen som gick i kras, och jag hoppas att lamporna lyser fint hos den som snott dom och har samvete till att gå och sno från andra.
För fan lär dig skilja på ditt och mitt! Ska jag behöva sätta lås på kommande leksaker ute sen med för de kanske passar bättre på någonannans trädgård än min?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar