söndag 11 juli 2010

Puh!

Ja denna dagen har varit händelserik!Vi började med en liten promenad med mormor, Bella blev helt slut, vi med för den delen.. :S så vi gick hem och packade saker, mormor lekte med Svea, haha hon sa att hon var super nervös när Svea skulle klättra upp för trappen! ;) Men det gick alldeles utmärkt!
Sen iväg till Jimmys pappa, vi får låna mc:n för att åka till stockholm så då ska vi bara fixa till den lite.. det ska ordnas nästa helg! Sen har vi varit och handlat och efter det åkte vi direkt ut till chrille och åt tacos för att sedan leka trädgårdstjänst.. hej vad det går!
Kollade efter en tallrik med sukpropp uunder men fanns ingen på ica så får la springa in på willys en dag! Sen påbörjade vi slitet med stenen... körde på som attan! :D Men det var alldeles kôvet och as hett så vi drog och badade sedan på kvällningen. Innan dess lite glass. Sen stannade vi till på Beckas och åt kvällsmat. Mumsigt.
Sen när vi kom hem började vi greja lite med stenen igen. *suck* inte allt för roligt men fint blir det! Nu har vi blivit uppätna av knott och mygg så nu ska jag gå å lägga mig i allafall. Är asa trött. Hoppas Svea med vill sova hela natten... det är ju fortfarande lite ovisst de där inga ;)
Ha en trevlig natt!

1 kommentar:

  1. Jojo absolut, men samtidigt så borde man ju inte få väääärsta solexemen av att sitta i skuggan under ett parasoll tycker man ju.. Aja, får väl hålla mig inne helt, kul :P

    Kram

    SvaraRadera