lördag 3 april 2010

Påskafton - en händelserik dag!

Idag har vi gjort en massa saker! Vi började med att gå ut å gå, gå till Tranemo på marknad. Det var väldigt trevligt! Det var jag, Jimmy, Johanna, Urban, Meja, Svea och Mormor Gun :) Johanna hade fika med sig så vi fikade lite på vägen! Mysigt!
Sen när vi kom hem grejade vi på altanen, bildresultatet finns längre ner på sidan :) Det har ju varit ett helt underbart väder ute, tänk vad lite sol kan göra!
Vi har ätit grillat med för första gången i år på våran grill :D mumsigt! Å farmor Lillian var på besök! Trevligt!
Sen har Svea badat, väldigt bra kanter på badbaljan så hon bara reste sig upp, bara ställde sig sådär, det var liksom droppen som fick oss att inse att vi måste sänka ner hennes säng nu ;) Så det gjorde vi, så nu rymmer hon inte därifrån eller a slår inte över kanten ifall hon skulle få för sig att sätta sig upp å dra sig uppåt... lilla busungen =) Har nog fått världens snällaste och gladaste unge, oftast på gott humör!
Nehe när man är uppe med tuppen blir man lite trött ;) Så nu ska vi gå upp å lägga oss... =) Lite sömn är aldrig fel, på tal om det, inatt var jimmy uppe vid 3 sen sov Svea till halv åtta, jag vaknade kvart över sju,, och var tvungen att gå in å titta så allt stod rätt till. Rediga lilla tös! Hoppas det håller i sig ;)
Här är lite bilder!! :D
mmm jag vet... jimmy hade klätt på henne den dagen ;) haha

En glad skitunge i en hoppgunga :)

Svea på påskaftons promenad till Tranemo, har fler bilder med andra på men vet inte om jag får lägga ut dom så ska kolla de först ;)

Såhär blev ingången till våran inglasade altan. Det där repen hänger där för annars flyger det in en massa fåglar in i altanen och flyger rätt in i glasrutan å dör :( Har skördat två offer där... stackarna!

Såhär ser det ut med utemöblerna. Visst blev det fint! Gardinerna kostade 100:- för 4 par på fundlagret, perfekt pris för gardiner man ändå sätter i ett ute rum som får vara med om väder och vind ;) riktigt nöjd med vårt kap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar