måndag 5 april 2010

Hemkomna!

Nu var vi hemkomna från middagen då, lämnade ner våra cyklar till pappa idag så hoppas jag på att han fixar dom väldigt snart! :D Ska ju börja träna ordentligt nu och då blir det cykeltur till Tranemo! Ska bli skönt :d Ska träna upp konditionen på Bella så blir det cykelturer för henne framöver. Bella är så tjock och rund så hon behöver det ;)
Ja imorgon är det gympa... mamma/barn kl.10-10.45... blir lite stressigt men det ska nog gå ihop sig det oxå ;) Får ta en promenad på middagen sen istället... det löser sig alltid. Ska fjäska med mormor om hon kan sy ordning grejen till vagnen, hålla tummarna för det!
Pappa, Maria och Gustav är hemma från sälen och träffar där en familj från köping, så de har en jägermeister klubb som Svea nu är medlem i :P Så får se till å hålla ordning på den där halsduken så vi kan ta med den om ett par år när vi kommer till sälen. Här är lite bilder på sötingen <3

Ny medlem i jägermeister klubben på afterskin... konstigt att inte mamma å pappa får var amed bara Svea ;)

Det ska börjas i tid!

YEAH!

Funderar starkt på om skatteåterbäringen ska gå till en ny säng..... jag tror det.. ska nog ge oss av till Sova och kolla läget! Nu ska jag greja lite... ny dag imorgon! Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar