tisdag 10 november 2009

arbetsförmedlingen-kör upp det på lämpligt ställe...

Jimmy är nu mera arbetslös och har varit ett tag, han går på start kraft och arbetsförmedlingen. Idag hade han återbesök till ams och skulle ha möte med dom. När han sitter där säger ams medlaren: här finns ett jobb! Man kör både under och över jord, jaha säger Jimmy, vart är detta då? KIRUNA! då säger jimmy typ.. jaha...
ams.medlaren: ja men du söker väl jobb i hela Sverige, det är väl inget problem?
jimmy: mjo men har ju sambo så får se va hon säger...
ams.medlaren: Ja men vad jobbar hon som då?
jimmy: nu är hon mamma ledig men jobbar annars som personlig assistent.
ams.medlaren: ja men det finns sådana jobb där med!

Jag kan ju bara säga en sak att Jimmy hade nog inte vågat visa sig på ams igen om jag hade varit med för då hade jag berättat för den där jävla tölpen hur det faktiskt fungerar i ett liv, å när de sitter bakom sina jävla skrivbord, kan dom tänka sig flytta nu hur många mil det är till kiruna ifrån släkt, familj och vänner. Vi har precis köpt hus, vi har en dotter som är 2½ månad.
klart som fan att vi ska flytta till Kiruna, jävla nötter det är fan skamligt att vara svensk som infödd i landet för då är man inte värd ett skit tydligen! Sinnes sjukt jävla system.
Detta är fan patetiskt!
så nu har jag fått de sagt.... nu ska Svea få sitt sista kvällsmål så ska Svea får sova :) i vårat egna hus i Limmared inte i nåt jävla kiruna.
Sov gott!

1 kommentar:

  1. Haha nä fy inte Kiruna...
    Ja dom som sitter där bakom skrivborden och tycker dom kommer med bra förslag...suck...
    Vad skulle dom själv säga om att lämna sitt hem och flytta till en annan ort...

    SvaraRadera