onsdag 23 april 2014

Djupt nere!

Ja nu har jag satt mig djupt ner i bilträsket!
Vad ska man ha för bil, vill ju inte ha en bil med en massa säten och plats för de gångerna vi ska iväg, kan man komplettera med takbox då eller hur kan man göra?!

Jag skulle bara vilja ha en bil, som fungerar, snål bränsleförbrukning och hygglig komfort att åka i. Ska det vara så svårt?!

2 kommentarer:

  1. Nu är de ganska smådyra men Ford s Max ska va en bra bil. Behöver man inte åka så många så är det bara att ta ner sätena i golvet. Behöver inte ens flytta ur de. Eller som syrran, en grandis. Ska inte uttala mej om bränsleförbrukningen den har jag ingen koll på.

    SvaraRadera
  2. Hej läste att du söker rymlig bil. vi köpte en gammal Cheva van som vi köpte 2008 som fungerar hur BRA som helst vi har 7 barn. Vi var och kollade på en nyare från början 2000tal. som ser lite snyggare ut. ett tips är att köpa en diesel som inte dricker allt för mycket, den vi tittade på kör vi på 1.1 liter när vi åker till stan och dagis m.m. många har nog lite skräck för dessa bilar men jag skulle aldrig byta bort en cheva van för all smör i Småland för den fyller verkligen sin funktion. trevlig kväll / EVA

    SvaraRadera