tisdag 13 december 2011

En frisk då är de nästas tur...

Idag fick Svea vara hemma från dagis i hopp om att hon ska vara frisk och kry till imorgon så hon kan öva lucia på dagen och sen gå dit på eftermiddagen :) Åh de var hon nog ganska nöjd med :) Hon har inte hostat på hela dagen och är på glatt humör så de var nog de som behövdes så nu äntligen får hon åka med morfar imorgon. Morfar har varit här och fixat klart trappen nu så nu ska jag bara få till golvet och sen är de klart att spacklas-målas och tapetseras. Kommer bli tjusigt! Å skönt när de blir färdigt. Sen kom g.mormor på besök och fikade lite.
Så glömde hon tidningen så jag och ungarna tog oss en regning promenad å lämnade den innan. Va helt okej fast lite kallt, behövde rensa huvudet efter en sur Arvid ;) men dock blev inte Svea så mycke gladare för överallt vi går ska hon stanna, hejdå mamma säger hon bara.. jaja de är la skönt att hon gillar andra människor. Imorgon är de lucia på dagis ska bli skoj!
Sen på torsdag ska jag och arvid iväg på ett ärende så hämtar g.mormor Svea på dagis :) snäll g.mormor som ställer upp för sitt barnbarn och barnbarns barn ;)
Nu ska vi ner och fixa sen blir de sängen för huvudet sprängs snart känns de som.. ska jag åka på ungarnas skit de har haft?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar