fredag 16 december 2011

Bättringsvägen då är de mammans tur!

Ja nu börjar barnen komma på bättringsvägen, Sveabehöver ingen hostmedicin alls, medan Arvid får lite, inatt får han dock sova med öppet fönster så kanske han kan sova gott. Lilla charmtrollet kan sjunga lilla snigel, han hytter med fingret och det låter som han säger akta dig ;)
Svea har fullt upp och lära sig lipstick och bad behavior. :) och hon börjar lära sig de efter en stund vid youtube ;) Idag har jag å Svea varit och stor handlat medan farmor tog hand om Arvid, *tusen tack* sen gjorde vi lite lunch efter de ut på promenad med mormor och Svea blev jätte glad, hon hade titti och lisa med sig :)
Sen gick vi hem och åt glass, sen ringde Jimmy och sa att han blir sen :/ så smsa mostrar och mormor att de gärna fick komma på kvällsmat om de ville och de gjorde dom. barnen sken upp som små solar. :) Så blev de tacos till kvällsmat. Gottit! Nu ska jag lägga mig och sova får passa på, inatt sov arvid okej men natten före var fruktansvärd, han somna helt kl 5 på morgonen... URK!
det ska visas i tid att killar är mycket gnälligare så fort de blir lite förikylda ;) mammas lilla kärring :)) haha! Go natt på er! Imorgon är de simskole avslutning bara hoppas arvid orkar med. Men de får morgondagen utvisa! Hej hopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar