tisdag 28 juni 2011

Varmt och skönt!

Ja idag har det varit varmt och skönt, har märkts tydligt på barnen att värmen tar musten ur dom... Men det är bara bra när de ska gå å lägga sig ;)) Idag har vi haft Jimmys farmor Berta och faster Ann-Charlotte på långa väga besök, så himla kul å ses! :) Sen kom Lillian och Jonna, men Jonna stannade kvar idag med så vi gick till affären och köpte glass sen till bygg in för att köpa silikon, sen hem till pappa och Maria för att Svea skulle få bada i deras lilla pool de köpte till henne förra året, och det må jag säga att den var väldigt uppskattad! :)
Svea satt länge och plaskade, så jag passade på att smita iväg och sno gräsklipparen för pappa ;) Så klippte en del av deras gräs matta :) det är något visst att gå bakom den brummande grejen i sina egna tankar och inte behöva tänka på något, inget barnskrik bara sina egna funderingar. Skönt!
Mormor, Titti och Lisa var också med :)
Sen gick vi hem och åt mat, när vi ätit precis kom Mamma, Cecilia och Linnea in, de var hungriga och hade varit hos morfar så jag kokade lite pasta och stekte korv till dom med, ingen delikatess men lite mat i magen ;)
Sen har jag plockat och grejat mest hela tiden sen Svea gick och la sig... Blir en del saker som blir framrivna under dagen som ska vara på sin plats, noga med det där!
Imorgon vankas det fin besök! Prästen kommer hit och ska prata om dopet. trevligt värre! Det har kommit in en hel del som ska komma och vara med och delta vid Arvids dop! Mysigt!
Tror det kommer bli väldigt fint! Ska bara få ihop allt med mat och övrigt... ja herre gud! Har massor att göra!!!! :S

1 kommentar:

  1. Tack för hjälpen med gräset....
    Och polen är allt öppen
    Ha en bra dag
    Kram Kram

    SvaraRadera