lördag 4 juni 2011

Härlig vecka och bra avslut!

Ja denna veckan har varit bra, det går riktigt bra med barnen, Arvid sover bra först i sin säng sen i min och Svea sover i sin säng, och kommer in på morgonen. Jätte duktigt. I Torsdags var ju städdagen, det gick undan för Jimmy var ju hemma, så han tog barnen på promenad så städade jag. Kanoners! Och verkligen skönt att få det gjort, på kvällen var jag på promenad med Bella och fastnade och tjöta skit med pappa, Maria och Ingegerd. Så kom inte hem förrän 23, men snälla Arvid sov till kl 3 då.. Han tänkte nog på sin mamma ;)
Fredagen var vi och köpte lite saker för att fixa till de sista i köket, Jimmy kom hem i tid så vi åt lunch ihop, sen kom Sandra och hälsade på, blev en härlig eftermiddag med en massa prat och skratt, sen frågade Chrille om han fick komma och grilla för han hade inget och göra sen ringde Malin, Johan och Iza och frågade om de fick komma och grilla. Självklart! :) Så vi blev åtta, nio med Arvid ;) till maten för Sandra stannade kvar med, tror Sandra trivdes med att sitta och mysa med lille Arvid. Så det var roligt! En riktigt trevlig kväll, tack till alla inblandade.
Idag gick vi ut på förmiddagen och var ute HELA dagen, resultat? Bränt upp mig totalt ;) Men va tusan de lägger la sig de med ;) Jimmy ska snart få smörja med after sun, Svea fick springa utan blöja och för första gången så kissade hon på pottan :D Redig tjej!
Det går åt rätt håll trotts att de går sakta. Men de funkar de med. Bara hon blir blöjfri någongång så är jag nöjd.
Sen ville Jimmy att vi skulle med hem till Chrille och grilla hos honom, så här sitter vi nu, blir övernattning här, båda barnen sover och jag ska göra de sällskap ;) Fast Svea sover i A´s säng.. så förhoppningsvis går de bra hela natten :)
Imorgon ska vi på middag till pappa och Maria, farfar ska komma och massa skoj, träffade även morfar idag med, i och med flytten blir de lättare att komma iväg och hälsa på :)
Ja, nej, det var nog allt, kämpandet med att få Svea blöjfri kommer vi jobba hårt på när dagis är slut i 2 månader, när hon kommer tillbaka ska hon klara sig utan blöja på dagen! Så de är målet så får vi se hur långt vi kommer på de.. ;) Ha en trevlig dag imorgon för de tänker vi ha :)

1 kommentar:

  1. de va jätte mysigt med lilla arvid :)
    så snäll ha va med..
    men de va skit kul och träffa er och prata massa med.. ja behövde skratta lite :)
    göra om de snart och då blir de kanske hjort att grilla om vi har tur :)

    SvaraRadera