söndag 26 juni 2011

Ny dag, nya möjligheter!

Idag är det söndag vilket innebär jobbdag för Jimmy, men det är helt okej! :) Är ju ledig fredagar istället, idag har vi lite att göra på listan, jag ska klippa gräs medan Jimmy går med barnen till affären. Sen ska det lagas lunch och mormor ska komma upp till mig sa hon igår för vi ska testa om vi får in mina barn i hennes lilla bil, får vi det så blir det tipspromenad på hofsnäs. :)
Men vi får se om vi får in allt, hon har ju bara en liten skoda med airbag fram så barn måste sitta bak... sen är de frågan om vagnen går i... hum.. ja vi får se!
Igår hade vi pappa, Maria, Gustav och Mormor på middag, vi firade Jimmy, han fick tallrikar, han var riktigt tacksam! Nu kan han göra sina gourmet middagar och snygga uppläggningar ;)
Midsommar gick jätte bra och det är fjärde natten Svea är torr, idag har hon trosor på sig så får se hur de går ;) verkar lättare när hon springer omkring naken.... men det ger sig till slut, det har gått riktigt bra trots allt att sluta med blöja. Bara det att jag har ett helt paket kvar, trodde inte det skulle gå såhär fort med att sluta med blöja på natten... :O
Men nu är det dags att sätta fart, har ni tur blir det lite bilder från midsommar till kvällen. Ha en bra dag! :D

1 kommentar:

  1. Tack för en trevlig kväll med god mat , ses snart igen hoppa vi ge barnen varsin kram från
    morfar & mormor
    Kul att Jimmy tyckte om tallrikarna
    hoppas han får en bra dag på jobbet och ni en bra dag med massa rätt på tipspromenaden
    karm kram

    SvaraRadera