fredag 3 augusti 2012

Pengar hit och pengar dit...

Varför ska allt kosta så förjordat mycket så fort man ska iväg på något?
Jag skulle så gärna vilja åka till Vimmerby. Men åka dit tar 2,5 timme typ.. funkar ju sådär å åka över dagen då :S
 Å då måste vi sova över vilket vore super mysigt men då kostar de en massa om man ska ha slutstädningen.. :S 
Sen tänkte jag komma iväg till
www.liseberg.se
Men dit kan vi inte åka själva utan behöver ha med mig lite hjälp, även om Jimmy följer med. Ska kolla med mamma om de följer med om jag betalar ett åkpass för de... Svea skulle älska att springa en hel dag på liseberg å åka karuseller :)
Men vi  får väl se. Vi har en hel del och fixa med här hemma med... :S så  de återstår å se vad som händer. 
Annars växer barnen så de knakar och snart är de dags för dagis premiär. Iallafall för Arvid.
Sen ska vi arrangera en barnfyndmarknad här i Limmared där överskottet går till vår lille kämpe Vilmer Eriksson som trotts hård fight fick se sig besegrad av cancern :( 
Vi hoppas på att skänka så mycket som möjligt så ju fler som säljer och ju fler som kommer desto mer får vi in, så var med och dra ditt strå till stacken :)
Freja är redna mer än två månader ska lägga in ett par kort här från fotograferingen med tänkte jag :) Ska bli spännande å se vad ni tycker ;)
Nehe dags för lunch snart... denna matlagning jämt ;)


Hoppas ni får en bra dag! :)

2 kommentarer:

  1. Håller med, det är så dyrt att åka sådär. Vi ska faktiskt ta den svängen först ALV och sen göteborg för liseberg, men det är den enda semester vi åker på den här sommaren, vilket är rätt lagom nu.

    SvaraRadera
  2. Detta med pengar är så tråkigt att det ska till och begränsa så mkt. En sak åt alla hade i allafall varit bra då tyvärr vissa får för mkt av det goda. Vi är iväg en runda varje år på ngt för barnen och nästa år kan det nog bli alv för oss, tar det på lågsäsong så kan nog övernattning bli med. Kram och om inte annat så kanske vi är på alv samtidigt nästa år;)

    SvaraRadera