söndag 1 juli 2012

Vilken ljuvlig helg!

Den här helgen har gått i ett men det har varit en fantastiskt härlig helg! :)
Idag har vi plockat upp de flesta leksakerna upp till lekrummet och bara behållt en del här nere + dessa åkfordon barnen har. :)
Sen bar vi ner en hylla vi ska ha nere, så har någon en "större" variant på tv ståendes så hojta till! :) Gör absolut ingenting om de är en tjock tv. Å vilken härlig yta de blev i vardagsrummet! Känns luftigt och skönt! :)
Sen lagade vi pannkakor till lunch, sen åkte Arvid i säng och Jimmy, jag och Svea gick ut och satte lite mer staket. :) Blir så himla bra! Synd bara att moder natur ska ha ett finger med i spelet så helt rakt blir de inte dock...men vad tusan vi har snart barnen inhägnade.Å barnen kan snart vara på framsidan och leka utan att få skäll att de är på fel sida. Då kan Arvid gå å greja med sina stenar bäst han vill :)
Sen kom Sandra och Martin. Perfekt lite Freja hjälp ;) Jätte kul å ses :)
Nu ska vi inte dra ut på de så länge ;)
Sen kom mamma förbi en sväng, och köpte med sig blåbärspaj och vaniljsås, mumsigt! :) Riktigt god faktiskt. Lite mer staket kom upp...
Sen åkte mamma hem och vi satt å prata på altanen, riktigt skönt väder för att sitta där idag!
Sen kom Malin och Zeb förbi, gillar att folk känner att de är välkomna på spontanbesök! Härligt! :) Sen åkte Sandra och Martin och Malin och Zeb stannade på middag :)
Freja har varit lite små missnöjd hela dagen men nu har hon kommit till ro och ligger på mage i mitt knä. Nu ska jag jaga den jävlarna som stör mig, blir så irreterad och arg... :(
Jävla flugor! ;) God natt och sov gott, de är de tråkigaste med såhär trevliga helger. Att de tar slut alldeles för fort!
Glömde ju tillägga att Jimmy fått torkvindan på plats med! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar