tisdag 5 juli 2011

Tråk dag!

Idag är det en sån där tråk dag som inget känns roligt :/ Undra hur jag ska få det till de bättre?! Hoppas på att Jimmy kommer hem i tid idag. Trist att Svea inte får träffa pappa. Arvid givetvis med! Nu när han får flaska så kan ju vem som helst mata ;)
Men känner inte för att börja arbeta alls, inget sug efter det överhuvudtaget! Jag vill vara hemma med vår lilla familj och njuta av att det är vi :)
Vårat beslut hänger fortfarande i luften och vi vet varken ut eller in! Hoppas en del frågetecken rätar ut sig snart! Dopet känns inte alls engagerande än heller.. gah! måste kolla med några till om de kommer till dopet så kan jag beställa allt... mycket och ordna! Skulle så gärna vara ute bland plantorna, jordgubbarna alltså och få bort de sista ogräset med.. men de går ju inte när de är getingar ute :( Och anticimex har inte ringt idag. Kanske får prata med grannen eller pappa om att de kan ringa honom så de kan spruta för de kommer ju garanterat imorgon eftersom jag tänkt komma utanför 50 skyltarna.... men men så är det.
Sen har jag funderat över posten, ena dagen får vi den kl 10 på morgonen, nästa dag kl 17 på eftermiddagen :/ hur ska dom ha de???
Nehe dags att göra något, leka och busa med Svea en liten stund innan världens sötaste pojke vaknar! Ja sätta fart var de ju! :D

3 kommentarer:

  1. hojta till om du vill ha hjälp med nått till dopet! kramar <3

    SvaraRadera
  2. Hjärtat!
    Vissa dag är ett helvete men men allt löser sig Du ska se att de kommer en dag imorgon som blir strålande =)
    Ja har en sak åt Svea här.
    Ge älsklingarna en kram
    Hörs sen
    Kram Kram

    SvaraRadera
  3. De vet att vi är här om ni behöver hjälp
    Kram Kram

    SvaraRadera