torsdag 21 juli 2011

Låååååång dag!

Ja denna dagen har varit extremt tråkig och lång. Idag har Svea kissat och bajsat ner sig om vartannat, varför går de så himla bra vissa dagar och andra går de inte alls :/ Har hittat min stege till toaletten med handtag också, ska beställa en sådan när Jimmy kommer hem!
Inväntar även om Malin kan föda sin lilla bebis idag! Hoppas på att få sms så fort allt är avklarat :) Fredde och Jennie hade även gift sig, hoppla hoppla vad de går undan i krokarna! Men stort grattis till er!
Sen har jag gått här hemma och funderat och tänkt lite.. Och de är bra underlig värld vi lever i och ju mer man funderar desto knepigare blir det! Så ska nog sluta fundera, hösten känns som om den redan vore här, grått och trist.. vart tog sommaren vägen eller kan alla semester firare börja jobba igen så jag och barnen kan få njuta av solen?! ;) Har fått diska för hand nu med diskmaskinen får tydligen inte vatten så när mister kommer hem får han allt hjälpa mig och försöka få igång den. Ska aldrig säga något om att plocka i och ur diskmaskinen för att hålla på å diska för hand är sååå tråkigt plus att det inte blir samma renhetskänsla :/
Men ja... kanske skulle gå upp och bädda ur lakanen och sätta på en maskin tvätt lär ju få torka de i torktumlaren för regnet kommer och går mest hela tiden.
Nähä.. får la sätta fart de är nu man skulle ha en hushållerska hemma :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar