söndag 3 juli 2011

1 vecka kvar!

En trött och utslagen kille i värmen....

Ja idag är det söndag och exakt en vecka kvar tills dopet är för Arvid, maten är så gott som planerad, men har inte ens haft en tanke på dukningen... :/ ingen inspiration eller nåt... men det får la lösa sig, får åka å köpa lite grejer i veckan... trist när man inte har inspiration till nåt... men men, idag har vi haft familje tid en stund, kl 13 var det middag hos pappa och Maria och sen drog Jimmy till jobbet... Jag, Svea, Bella och Arvid stannade kvar hos Maria tills kl 17 typ, Svea och Arvid sov en stund så la in musik på pappas nya mp3. Sen fikade vi ute innan vi gick och trollungen hittade den enda vattenpölen på hela planen ;) men hon är så gullig och hela eftermiddagen har hon gått på pottan eller toan och inte kissat ner sig eller bajsat en enda gång i trosorna. duktigt!
Ja sen kom vi hem och åt stekt ägg mackor.. sen fick Arvid bada först sen fick Svea studsa i medan Arvid fick ersättning. Och de hjälpte min goa glada, MÄTTA, Arvid är tillbaka :) Skiner som en sol hela tiden, han kommer inte ha de lätt bland tjejerna... ;)
Sen kom Gustav med hemmagjod pizza, eget pizza bud i Limmared. :D det var gott synd bara att min kolsyrepatron var slut och loka var dåligt bubblad.. men de går ändå ;) ska snart ta ett stort glas vatten! Och efter Metallica spelat klart ska jag gå å sova.. för Jimmy kommer inte hem idag. Och ne det är inte skönt att vara själv på kvällarna, har varit de flera veckor nu.. men han slutar ikväll och börjar imorgon bitti så lika bra han sover i stan... kan han köpa sig en mumsig frukost istället :) Denna veckan har jag planerat in en eller två resor till Borås. En resa till Badhuset och en ev. djurparken kombinerad med stan... får se vad det blir utav de!
Inväntar fortfarande viktiga samtal och hoppas på resultat på de tidigt i veckan. :) Nu ska jag titta på Metallica sen som sagt sova.. helt alena å ensam. Arvid åt 135 ml ersättning ikväll, hoppas han sover läääänge :D Bjuder på lite bilder från lekplatsen när vi va där och lekte. :)
Å hej å hå! Undra vem som gillade lekplatsen bäst?!

Svea och pappa gungar gungbräda :)
Jag har aldrig tidning på toan så Svea måste kollat på pappa, men det ska börjas i tid med att sitta och läsa samtidigt :D

2 kommentarer:

  1. Hjärtat !
    Tack för en trevlig dag ser fram i mot nästa besök =)
    säg till om det är något vi ska hjälpa er med
    Sov nu så gott och ge dom små älsklingarna en kram från morfar & mormor och så klart morbror med
    Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Vad kul att gunga.. för båda;)

    SvaraRadera