onsdag 18 juni 2014

Första fallet!

Ja igår gjorde Svea den första avtrillningen, det gick så sakta och fint men hon hamnade tyvärr på rygg och blev väl lite chockad över att man faktiskt kunde ramla av hästen.
Det var inte Agnes fel (hästen) utan hon stannade så snällt när hon damp ner jämte henne ;)
Tror dock detta var nyttigt för Svea för att inse att man faktiskt kan ramla av hästen.
Men Agnes är verkligen super snäll, Svea både skrittar och travar själv i paddocken. Hon är lyhörd och Svea får lära sig vad som händer när man gör si eller så. :) Kul!
Blir nog en liten ryttare av henne med :)
Det bästa med att ramla av är att hon ska få göra en tårta och bjuda på. Undra om hon glömt de tills idag.... hum...
 
Arvid hade en jätte rolig dag med morfar och "mormor", kört en buss till Värnamo och grejat i garaget.
 
Freja var på äventyr med mormor och mostrar, matat djur och plockat ägg, sen en sväng till Borås. Freja hade nog en toppen dag hon med :)
 
Är alltid lite livat att få hem de efter de varit iväg men det gick bra och alla somnade hyggligt bra igår med :) Härligt med sommarlov trots allt! :)
 
Idag står de hökörning på schemat! Har du inget att göra så hör av dig! ;) Skulle kanske behöva lite barnpassning i alla fall så jag kan hjälpa till ;)
Alla sover utom jag, tänkte förbereda lite frukost, Tyra är nyduschad och precis somnat i vagnen. Tvätten är igång och ja det är bara invänta när de vaknar, blir säkert lagom med frukost runt åtta tiden.
 
Jodå vi stod jätte fint en stund men det varade ett par minuter med otåliga hästar som ville gå till hagen istället för å stå där å visa upp sig ;)

1 kommentar: