söndag 17 november 2013

Oväntad dag

Ja denna dagen började lugnt med städ och plock här hemma. Försök till organisation på barnens lekrum. Gick lite sådär.
Måste få ordning rummet för att kunna få total ordning. Men allt har sin tid. Sen blev det lunch å efter de slängdes Freja i vagnen, g.farmor tog hand om henne en stund medan Jimmy å Göran kolla något på bilen. Sen plockade vi ur bilen å in med papper å plastskräp. Jag åkte till pappa å hämta nyckeln till dagis för de är våran städvecka. Arvid vägra följa med så han fick åka med pappa upp som också hade ett ärende dit.
Jimmy, Svea och Freja åkte vagn, gick och cykla. Så städade övervåningen å dammsög nedre sen fick Jimmy ta över så cykla Svea, Arvid sprang/åkte bräda och Freja i vagnen. Men vi hann i tid till söndags kyrkis som Åsa påminnt Jimmy om ;)
Så Jimmy städade klart nedervåningen å kom sen. Jag glömde slänga skräpet innan städningen så fick inte in vagnen i bilen å Arvid skulle absolut inte åka bil för han skulle springa fort så gick med både Arvid å Freja hem. Gick hyffsat bra!
Väl hemma ett avsnitt av gamla solsidan å ett nytt. Sen checkade jag även in oss till flyget så de är klart!
Nu är de bara bilen som ska fixas. Ett par samtal imorgon får de bli!

Nu lite tv under min lediga dag. Kan säga efter att man jobbat såhär mycket så lär man sig verkligen att uppskatta de lediga dagarna. :)
Imorgon är de måndag, ny vecka, nya möjligheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar