lördag 10 september 2011

På plats i nya huset!

Som ni märker är det usel uppdatering på inlägg just nu. Vi håller ju på att tömma vårat andra hus, så det finns inte mycket tid över till annat faktiskt. Men just nu somnade Svea på soffan och Arvid utforskar i sin gåstol! Kör bland annat barnvagn och så ;) Jimmy och Chrille är iväg och hämtar en massa mer grejer i huset. Kommer bli skönt när det väl är tömt, vi ska klippa gräs där uppe också. Men nu håller vi tummarna att någon köper vårat fina gamla hus, det är ett super fint hus så jag tvekar inte att det kommer någon snart och köper det! :)
Ta en kik ni med! Sandvägen 23 - 5 rum villa/radhus i Tranemo kommun/Slätten | Hemnet
Men nu har vi då börjat komma in här och Sveas rum är näst intill helt klart, Idag ska jag ta tag i Arvids rum så att det blir helt klart det med :)
Vårat sovrum är lite kaos med ytterkläder, mc kläder och annat smått och gott men det löser sig säkert de med. Ska ta vara på grejer hela eftermiddagen nu så vi blir klara! :) Hallen är klar nu åh vad det är skönt med lådor så man har plats för barnens ytterkläder *love it* Ska bara fixa till en "riktig" ytterdörr så blir de våran ingång där. Ska bli så himla skönt! :)
Ja annars tro.. Lite bilder kommer när vi ordnat allt! :) Snart snart.. men den som är nyfiken väntar aldrig för länge annars får du helt sonika ta dig hit och fika lite med mig så får du se hur de ser ut :D Nu står Arvid och skriker Mamma... så får la hjälpa honom så han kan köra barnvagnen.. svårt dock från en gåstol.. hur förklarar man de för en 5½ månads bebis? ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar